重慶華宇御臨府藝術中心 榮獲2019美國國際設計大獎

發布者:瀏覽數量:1702


重慶華宇御臨府藝術中心

榮獲2019美國國際設計大獎
博物館展示建筑類 - 金獎
YULIN ARTISTIC CENTER
 INTERNATIONAL DESIGN AWRDS
GOLD



我們,正走過一個特別的冬天, 正經歷一場嚴峻的考驗。疫情,牽動著億萬人的心,遏制疫情,萬眾一心,我們都在,武漢加油!中國加油!

近日,第13屆美國“IDA國際設計獎”(International Design Award)官宣了2019年度獲獎名單,為我們帶來了一抹春色。經過嚴謹的評判和激烈的競爭,重慶華宇御臨府藝術中心一舉斬獲了本屆博物館展示建筑類金獎,這是華宇集團繼2018年榮獲“建筑類年度最佳設計大獎”后,再一次獲得行業和專家的肯定與支持。

本屆評委包括美國建筑協會(AIA-NJ)副會長Joshua Zinder,著名設計公司Delasign創始人 Oscar De La Hera Gomez, Designaustria 常務董事 PROF. Severin Filek等國際知名的建筑、設計、時尚相關媒體雜志與專業人士。

13th Annual IDA Awards (International Design Awards)  officials announced the list of winners for 2019.After rigorous judgment and fierce competition, Challenge Design & JAZ BUILD as the designer and builder of the project YULIN ARTISTIC CENTER won Museum , Exhibits, Pavilions and Exhibitons Gold Award , Challenge Design has been recognized again by the judges after winning  "Architect Design of the Year 2018".

This year competition judges include Joshua Zinder ( Vice President, American Institute of Architects-NJ ), Oscar De La Hera Gomez ( Founder, Delasign), PROF. Severin Filek ( Managing Director, Designaustria),and other internationally renowned architectural, design, and fashion related media magazines and professionals.

△ 官方頁面展示


△ 榮譽獎狀

項目簡介
本案位于重慶龍興懸崖之巔,遠眺御臨,極簡設計,順應地形。建筑師選擇將建筑置于最高處的巖體之上,極具戲劇性的斷崖式高差,巧妙的選擇角度后,最大化利用景觀資源,一望無際的視距,建筑猶如張開雙翅的仙鶴傲立于仙巖之上。倚山而建,山物一體,十里之外,仍見其磅礴雄姿。

3.7米X2.3米的菱形木格構空間有強烈的序列感,游走于該空間的人們并不會收到混亂的視覺沖擊,反而給人一種震撼心靈的波動。功能及流線與建筑結構本身形成良性互動,膠合木構件弱化了空間的空曠感,并增加了空間的層次感與寫意性。

Topping the cliff in Longxing, Chongqing, YULIN Artistic Center overlooks the panoramic scenery far into the distance. The building topping the paramount cliff reflects the minimalist design concept by following the natural landscape. By making full use of the dramatic height drop and ingenious angles, the scenery is presented to the fullest extent. Like a natural part of the mountain itself, the Artistic Center can be seen from a mile away, resembling a crane of legend standing on a rock, opening its wings and showing its grandeur and magnificence.


The highly sequential spacing of the 3.7 × 2.3 m-sized wooden rhombus lattice presents viewers with a thrilling experience rather than a disordered visual impact. The functions, outline and construction form a delightful contrast. The glulam structure creates a less empty and more layered and artistic space.


△ 點擊圖片查看項目詳情


欧美高清狂热视频,欧洲女人牲交视频-欧美成欧美va-国产一级爱c视频-成年美女黄网站色视频